2018 IMAP Spring Konference ve Varšavě v Polsku.

2018 IMAP Spring Konference se konala od 12. do 14. dubna ve Varšavě v Polsku. Akci moderoval Trigon, IMAP své partnerské firmy v Polsku. Více než 150 delegátů zastupujících 29 členských firem IMAP se zúčastnili shromáždění. Na zahajovacím dvě impozantní osoby přednášeli a sdílet své zkušenosti a odborné znalosti - pan Lech Wałęsa, je příjemce Nobelovy ceny za mír a bývalý polský prezident a pan Przemysław Gacek, zakladatel pracuj.pl, největší personální řešení společnosti v Polsku. 

Pan Wałęsa měl přednášku o budoucnosti Evropy, a pan Gacek vyprávěl o vzniku a růstu jeho společnosti, a jeho technologie. Konference byla zaměřena na stav a budoucí očekávání pro celý region střední a východní Evropy. Program konference sestával Makro panelu CEE, ve kterém Panelisté diskutovali makroekonomický přehled CEE jako region příležitostí pro IMAP, CEE New Tech panel, v němž byla dána informace o předních technologických firem a příklady celosvětových úspěchů CEE a CEE Private Equity panel, který dal přehled o odvětví PE ve střední a východní Evropě. Navíc došlo k sezení na dluh poradenství a restrukturalizaci. Kromě panelů a přednášek, tým IMAP měl možnost diskutovat o probíhajících projektů a potenciální budoucí projekty. partneři IMAP byli schopni utratit face-to-face čas interakce ve skupinách malých praxe zaměřená na konkrétní odvětví a regiony. 

Dvoustranných setkání diskutovat o obchodní trendy, potenciální nabídky a příležitosti pro přeshraniční spolupráce proběhla také. Ve stejné době, analytici a spolupracovníci týmu IMAP se zúčastnil semináře o ‚Collaborative myšlení.‘ Příští globální událost, IMAP 2018 Fall konference se bude konat 25.-27. října v Miami. 

Více informací o konferenci v naší publikaci vytváření hodnot: klikněte zde pro více informací

Více novinek