V Budapešti proběhlo setkání analytiků a zástupců IMAP

Více než 50 zástupců z Evropy, Asie, Latinské Ameriky a USA se zúčastnilo tohoto setkání, které se konalo v Budapešti ve dnech 19. – 20. září 2019.

Partnerská firma IMAP, Concorde MB Partners, připravila a představila program, který byl zahájen ve čtvrtek večer networkingem.

V pátek následoval celodenní program, který vyvrcholil tříhodinovou procházkou městem po krásném a okouzlujícím centru Budapešti.

Páteční setkání zahájil předseda IMAP, Jurgis Oniunas, který vyzval všechny zástupce, aby našli skutečný příběh za titulky světových novin a drželi krok s vývojem trendů, které mění světovou ekonomiku a jednotlivé sektory.

Krisztián Orbán, zakladatel a úřadující Partner PE Oriens, jeden z nejvýkonnějších fondů private equity v Evropě, poté nastínil kritické kroky při budování vztahů.

Následovalo setkání s Davidem Keanem, který je jedním z nejuznávanějších odborníků na rozvoj podnikání ve světě a je označován za „pitch doktora“, který pomáhá organizacím získat velké mandáty po celém světě.

David předvedl zábavnou a prvotřídní lekci komunikačních dovedností, při které se především zaměřil na téma „jak vycházet s lidmi, kteří vás nemají rádi“.

Napříč všemi týmy IMAP panuje uznání všem mladým spolupracovníkům a analytikům, kteří jsou na začátku své profesní kariéry vystaveni jednáním s klienty. U nich je obzvláště důležité rozvíjet dovednosti v oblasti vztahů a komunikace, například prostřednictvím akcí jako bylo setkání analytiků a zástupců IMAP.

Letošní účastníci setkání ukázali svoji ochotu investovat čas a energii do celosvětových partnerství, která jsou s každým výročním zasedáním stále pevnější a silnější.

Více novinek