IMAP REDBAENK poskytl poradentství výrobci modulárních kontejnerů PEGAS Container při prodeji konkurenčnímu výrobci IMECON Containers

IMAP REDBAENK s potěšením oznamuje, že český výrobce modulárních kontejnerů IMECON Containers získal 100 % akcií svého konkurenta PEGAS Container. IMECON se akvizicí PEGAS stává největším výrobcem na českém trhu, který hraje velmi důležitou roli v zásobování zemí EU. Podmínky transakce nebyly zveřejněny.

Společnost PEGAS Container byla založena v roce 2001 a vyrábí ocelové rámové modulární kontejnery a také velké modulární budovy postavené z těchto kontejnerů, což představuje lehké a alternativní řešení tradičních budov. Mezi zákazníky patří obce a společnosti ze soukromého sektoru. Společnost dosáhla v roce 2018 tržeb 17,4 milionu EUR.

IMECON Containers byla založena v roce 1999. Také se věnuje výrobě modulárních kontejnerů na bázi ocelových rámů a velkých modulárních budov. Zakoupením svého konkurenta PEGAS Container pokračuje ve své strategii koupit a budovat.

Tým IMAP REDBAENK poskytl poradenství PEGAS Container během celého transakčního procesu a úspěšně tak dokončil svůj třetí prodejní mandát v odvětví výroby kontejnerů.

Více novinek