Proč M&A transakce zaměřené na africké společnosti jsou stále větší, se dozvíte v nové publikaci IMAP Creating Value

V sedmém vydání publikace IMAP Creating Value, se podrobně podíváme na Afriku, kde IMAP nedávno uspořádal svou dvouroční mezinárodní konferenci poprvé od svého založení v roce 1973.

Podle odhadů světového ekonomického fóra je Afrika nejrychleji rostoucím kontinentem a do roku 2100 bude domovem 13 megaměst. Proto není žádným překvapením, že je Afrika důležitým trhem pro IMAP, který stále rozvíjí svou působnost na klíčových trzích po celém světě. 

V sedmém vydání publikace, naleznete informace od několika odborníků v této oblasti, včetně pana Ahmeda Redy Chamiho, předsedy Hospodářské, sociální a environmentální rady a pana Sofiane Lahmara, partnera PE fondu DPI. V publikaci se zabýváme hospodářským růstem Afriky a otázkou proč je Maroko nyní považováno za jednu z nejlepších a nejbezpečnějších bran pro vstup na rychle rostoucí trhy v celé Africe.

Samozřejmě by informace v publikaci Creating Value nebyly kompletní, aniž bychom se nezeptali předních světových představitelů na zásadní trendy v oblasti M&A transakcí, včetně vysokého nárůstu v automobilovém průmyslu navzdory stávajícímu vývoji v tomto sektoru, rozvíjejícího se ekosystému v Medtech a Biotech a zvýšenou specializací a rozdílnosti v realitním průmyslu v Evropě včetně významu pro investory.

Pravidelné zaměření na přeshraniční a mezi kontinentální transakce představuje klíčové případové studie a transakce IMAP, které byly uzavřené v Irsku / Německu, Nizozemsku a Peru. Partneři IMAP z celého světa, z Kanady, Maďarska, Japonska, Švédska a USA sdílí důležité M&A novinky a zprávy z jejich trhů.

Předseda IMAP, Jurgis Oniunas, poznamenal:

„Creating Value je prostředek, kterým můžeme našim klientům poskytnout důležité a praktické poznatky o novinkách v oblasti fúzí a akvizic. V IMAPu spolupracují odborné a zkušené týmy z celého světa, aby společně a konzistentně plnili své poslání, navrhnout inovativní a zisková řešení pro klienty a poskytnout odborné poradenství a své znalosti.“

Kliknutím zobrazíte publikaci Creating Value 7

Více novinek