IMAP Awards 2019 - ocenění výjimečných transakcí dokončených našimi partnery z celého světa v roce 2019

Minulý víkend se měli kolegové IMAP z celého světa setkat v Denveru v Coloradu na konferenci, která byla naplánována již mnoho měsíců dopředu. Ještě před měsícem, kdy byla rozhodnuto o jejím zrušení, nikdo z nás nemohl předvídat rychlost a rozsah událostí, k nimž od té doby došlo.

Přestože všichni uvažujeme a řešíme, jak postupovat v těchto těžkých dobách a v budoucnu, tak bychom si přesto měli připomenout a oslavit úspěchy loňského roku. Těšili jsme se, že na konferenci uspořádáme vůbec prvních předávání IMAP Awards, při kterých bychom ocenili některé vynikající transakce dokončené našimi partnery IMAP po celém světě v roce 2019.

Proto Vám nyní také přinášíme online přehled vítězných transakcí, nominací a našich odborníků, kteří na transakcích pracovali, a které můžete nalézt níže po kliknutí na odkaz s brožurou IMAP Awards 2019.

Vítěz každé kategorie by nyní obdržel IMAP tombstone, jako připomínku jejich příspěvku k utváření M&A kultury spolu s dalšími týmy, které pracovaly na těchto transakcích a na ostatních 234 transakcích, které byly dokončeny partnery IMAP v loňském roce.

IMAP Dealer roku, Cyril Kammoun, okomentoval, co to znamená být součástí komunity, kde jsou obchody a transakce životním prostředím a lepidlem organizace:

"Dělám to více než 25 let a pro mě jsou to víc než jen úspěšné transakce. Velké uspokojení pramení ze vztahů, které jsme si v průběhu let vytvořili s našimi klienty, z lidského hlediska je to obrovská síla lidí, která stojí za každou transakcí. Je to opravdu nejúžasnější dobrodružství. “

Klikněte zde pro zobrazení brožury s IMAP Awards 2019

Více novinek