IMAP dokončil během 1. čtvrtletí 2020 49 M&A transakcí za více než $1,4bn

IMAP dokončil během 1. čtvrtletí 2020 49 M&A transakcí za více než $1,4bn. Transakce byly uzavřeny ve 13 různých sektorech, přičemž nejvíce zastoupeny byl průmysl a obchodní služby. 43 % transakcí bylo přeshraničních.

Jurgis V. Oniunas, předseda IMAP, řekl „IMAP byl v prvním čtvrtletí velmi aktivní po celém světě a také dokonce členové IMAP dokončily několik transakcí v březnu a to i přes eskalaci krize spojené s Covid-19. Přestože se očekává významný pokles M&A activity ve 2. čtvrtletí, tak jsou naši partněři IMAP připraveni využít mnoha let zkušeností při poradenství během období volatilních trhů během těchto náročných časů."

IMAP je globální partnerství důvěryhodných poradců s bohatými zkušenostmi s globálními fúzemi a akvizicemi, restrukturalizacemi a dluhovým poradenstvím.

Přestože současná krize způsobuje velkou nejistotu, partneři IMAP pomáhají udržet během roku 2020 škody pro majitele společností a jejich věřitele co nejmenší a zajistit, tak novou prosperitu po odeznění krize.

S vice jak 450 poradci po celém světě a s vice jak 200 úspěšně dokončenými transakcemi ročně mají týmy IMAP zkušenosti s vedením prodejních M&A procesů během krize a tak mohou asistovat při obnově a posílení společností.

Členové IMAP realizovali mnoho projektů v komplikovaných situacích. Porozumět potřebám liquidity a kapitálu na různých trzích a aktuální možnosti přístupu k financování a kapitálu je klíčové a IMAP tak může významně pomoci společnostem v této obtížné době.

Klikněte zde a přečtěte si kompletní report za 1. čtvrtletí 2020!

 

Více novinek