Podzimní IMAP konference 2018 v Miami

Podzimní IMAP konference 2018 na téma disruptivní inovace se zúčastnilo více než 90 delegátů z členských společností reprezentující 32 zemí. Pořadatelem akce byla partnerská firma Falls River Group (FRG) z Floridy. Kerry Dustin, předseda a CEO FRG společně s předsedou IMAP Jurgisem Oniunasem uspořádali konferenci ve velkém stylu.

FRG uvedlo na Symposiu, které se konalo před samotnou konferencí, za účasti klientů dva přední experty na akvizice, budování a oceňování inovací. John Nottingham, spolupředseda a spoluzakladatel společnosti Nottingham Spirk, vedoucí společnosti působící v oblasti inovací v podnikání a v produktech, spolu s Mikem Wetzerem, spoluzakladatelem a generálním ředitelem společnosti The Coastal Investors a zkušeným managerem, investorem, podnikatelem a inovátorem, přednesli praktické příklady inovativních produktů a procesů, které přinesly transformaci.

Panelová diskuse na téma "Perspektivy" představila IMAP transakce, v nichž se klienti pohybují na okrajích inovací a ilustrovala trend meziodvětvových disrupcí. Byly prezentovány případové studie v sektorech humanitních věd, IT / automobilového průmyslu, spotřebního zboží, energií a průmyslového balení. Další panelová diskuze na téma geografických disrupcí pokryla aktuální témata a trendy z celého světa, které by potenciálně mohly mít rozsáhlý dopad na lokální podnikatelské prostředí. Diskuze zahrnovala poznatky IMAP kolegů na oblast Číny, Evropy (a to zejména aktuální nové směřování Itálie), NAFTA a Brexit.

Cílem konference bylo posílit inovativní myšlení, které je zapotřebí k přijetí disruptivních inovací a využití tohoto myšlení na mezinárodní scéně. Jednou z možností je využít disrupci v jednom odvětví a uplatnit poznatky v jiných oblastech průmyslu. Také byly nadneseny ideje, jak sám IMAP může využít disruptivní inovace ve svém vlastním myšlení a procesech.

Příští globální setkání IMAP bude Jarní konference 2019, která se bude konat ve dnech 22. - 23. března v německém Mnichově.

Více novinek